ALOPECIA  AREATA LECENJE

TERAPIJA

Savremena medicina nudi razne vrste terapija. Međutim uspešnost ovih terapija je u veoma malom procentu oko 30-50% slučajeva u zavisnosti od uzroka nastajanja i vremena početka terapije od indikacije prvih simptoma. Terapije traju veoma dugo 4 meseca do godinu dana, terapije su veoma skupe a neke vrste i bolne.

alopecia melemKod primene terapija savremene medicine postoji realna opasnost da alopecija areata pri određivanju i usled primene neadekvatne terapije pređe u gori oblik što može dovesti do trajnog gubitka kose na obolelim mestima pa cak i kompletnog gubitka kose bez mogućnosti daljeg lečenja.

Više na ovu temu možete pročitati ovde: link1 i link2.

Prirodni lek-Melem uspešno leči alopeciu areatu u više od 90% slučajeva i u više od 60 % slučajeva alopeciu totalis, koja je nastala kao posledica alopecie areate uz potpunu I redovnu primenu u veoma kratkom vremenu, svega 3 do 6 nedelja. Terapija je apsolutno bezbolna i traje samo 5-10 minuta dva puta dnevno, kontraindikacije ne postoje. Više o načinu upotrebe meleme možete pročitati ovde uputstvo za upotrebu.